Jdi na obsah Jdi na menu

Aktivity Giant Homer Club 2024

4. 6. 2024

Celostátní speciální výstava klubu a prezentace klubu Náš chovatel 2024 – Šampióni

„Ve dnech 12. -13. 1. 2024 se tradičně na výstavišti v Lysé nad Labem v rámci středočeské krajské výstavy Náš Chovatel konala 2. speciální výstava klubu Giant Homer Club. Přinášíme vám prezentaci chovatelů a jejich holubů s oceněním nejlepší samec a samice, nejlepší kolekce a šampiona“.

Autor výše uvedeného odstavce: Radek Hampl (05.03.2024)

Zdroj: Giant Homer Club – Stránka klubu chovatelů holubů Gigantů a ostatních

Této speciální klubové výstavby se účastnili i chovatelé ze ZO-ČSCH v Horní Bříze. Za plemeno Gigant se v kategorii šampioni výstavy umístily odchovy našeho chovatele a přítele Vladimíra Kuchynky a to v barvě černý strak a červená dominantní.

Tímto našemu chovateli gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů !!!

cerny-strak.png

cervena-dominantni.png

 

Návštěva klubové speciální výstavy v maďarském Dabasu 2024

„Ve dnech 27.-28.1.2024 proběhly speciální výstavy klubů chovatelů holubů v maďarském Dabasu. V rámci této výstavy proběhla i speciální výstava gigantů. K vidění bylo 255 gigantů a to nejen maďarských chovatelů. Tato výstava byla výjimečná především setkáním představitelů klubů z České republiky, Maďarska, Německa a Rumunska. Cílem tohoto setkání nebyla jen prohlídka expozice holubů, ale především navázání užší spolupráce s možností uspořádání mezinárodních výstav tohoto plemene, což bylo ve vzájemné shodě.“

Autor výše uvedeného odstavce: Radek Hampl (02.05.2024)

Zdroj: Giant Homer Club – Stránka klubu chovatelů holubů Gigantů a ostatních

Této speciální zahraniční výstavy klubů chovatelů holubů se aktivně účastnil i předseda ZO-ČSCH v Horní Bříze, který je rovněž předsedou speciálního klubu Giant Homer Club.

madarsko-dabas.png

Podrobnější informace k tomuto tématu a kompletní fotogalerii naleznete zde:

Giant Homer Club – Stránka klubu chovatelů holubů Gigantů a ostatních